(c) Bilde: Molde FC: Fredrik Aursnes

Til tross for at Molde tufser om dagen og, hvis ikke de skjerper seg kraftig kan komme til å gi fra seg sølvet i årets Eliteserie peker verdien til Fredrik Aursnes rett i opp.

Daily Mail melder at Aursnes som de fleste eksperter i Norge mener er på vei til Toulouse i Ligue 2 skal være av stor interesse for Leeds. – 24 åringen vurderte om han skulle takke ja eller nei til Toulouse da han snakket med Romsdals Budstikke tidligere i august.

Les: Juventus skal ikke ydmykes igjen, sender syv spillere på dør

«Spørsmålet er om jeg skal gå til en litt ukjent andreliga i Frankrike som jeg ikke vet så mye om, eller vente og se om det dukker opp noe annet nå eller om et halvt år for eksempel»

Det er et stort hopp fra Ligue 1 til Premier League og et enda større hopp fra andreplassen i Eliteserien, spesielt hyggelig er det at en klubb med så tydelige bånd til Norge nå er tilbake. Flere norske spillere har spilt for Leeds, Frank Strandli, Gunnar Halle, Eirik Bakke og Alf-Inge Haaland. ( Erling Braut Haaland er faktisk født i byen)

Molde ble enige om 32 millioner Molde for Fredrik Aursnes med Toulouse, nå skal Leeds ha lagt 5 millioner pund på bordet, noe som er nesten 60 millioner kroner.

Det er ut som det lønnet seg for både klubb og spiller å vente på «noe bedre»

Les: Følger etter Vertonghen, Everton, Waldschmidt og Pedrinho