Gareth Bale fikk en varm velkomst da han møtte opp på Banc of California Stadium

Mens samtlige mediekanaler var overbevist om at Real Madrid og Tottenham stjerne kun ville fortsette sin karriere hvor Wales kvalifiserte seg til VM i Qatar og i så tilfelle ville gå til en klubb som kunne holde han i form i noen uker. Sporten.com ble alene i sin analyse at Gareth Bale, som er en av verdens beste fotballspillere selvfølgelig ikke ville legge fotballskoene på hylla i en alder av 32 år. !!

Gareth Bale er nå i USA og spiller for MLS klubben Los Angeles FC.

Les: Frenkie De Jong fikk kraftig nedtur etter telefonsamtale med Xavi

Gareth Bale uttaler at han ikke har valgt Los Angeles FC kun for å holde seg i form til VM, men at han har en langsiktig plan om fortsette fotballkarrieren.

– Jeg har flere gode år igjen. Jeg har ikke kommet hit for å seks eller tolv måneder. Jeg har kommet hit for å prøve å bli her så lenge som mulig, sier Bale ifølge BBC.

Etter en langvarig karriere i Real Madrid tok Gareth Bale valget om å fortsette karrieren i Los Angeles FC i USA, da kontrakten med den spanske storklubben gikk ut i slutten av juni.

Les: Ødegaard blir kaptein

Han har skrevet under på en ettårskontrakt med MLS-klubben med en mulighet for å forlenge med ytterliggere ett år til. Wales-kapteinen har en målsetting om å i hvert fall fortsette fram til EM i Tyskland i 2024.

– Å være her gir meg den beste muligheten til å komme meg til EM, og man vet aldri om det blir enda en etter det, sier han og sikter til VM i 2026.