Har pekt ut en fransk tenåring.. (foto: bayern, twitter)

Forrige sommer ble Jesse Marsch tatt ut av en «trygg» tilværelse hos lillebror RB Salzburg og sendt til Leipzig. Da hadde Bayern München først sikret seg midtstopper Dayot Upamecano og suksesstrener Julian Nagelsmann. Da amerikaneren skulle starte sesongen som ny Leipzig-sjef, rasket Bayern like godt til seg kaptein Marcel Sabitzer. I sommer skulle neste nøkkelspiller hentes til München.

Konrad Laimer har ett år igjen av kontrakten med Leipzig, og har den siste måneden vært sterkt linket til gjenforening med Nagelsmann. Denne gangen bygger RB Leipzig en mur mot rivalen.

LES: Joda, Manchester United-supporterne har all grunn til å glede seg

-På den ene siden spiller spillerens ønske en rolle. Til gjengjeld er klubbens mål større enn enkeltpersoner. Laimer er en meget viktig del av spillet vårt, vi ønsker ikke å slippe ham, begynner Leipzig-direktør Olvier Mintzlaff til Bild.

-Vi er konkurrenter til Bayern, og vi ønsker ikke å styrke dem hver sommer. Det er litt smigrende at store FC Bayern ser mot oss for å styrke troppen deres, men vi skal også ta det neste steget, så vi har bruk for spillere som Konrad Laimer, kommer det fra Leipzig-bossen.

The Wall er denne sommeren satt opp mellom RB Leipzig-spillere og Bayern München.