Wanda Nara er trist

I motsetning til andre store mediekanaler kan vi i Sporten.com innrømme feil. – Redaksjonen ble overbevist av kjærlighetserklæringer i sosiale medier etter at låneavtalen til tyrkisk fotball var en realitet. Vi skjønner nå, at kone og agent Wanda Nara som mistrivdes i Paris grunnet avstand til sitt harem i Italia neppe ville godta en tilværelse i mer moralsk strikte Tyrkia.

Nå er det visstnok slutt, men ingen vet egentlig ekteskapet mellom den argentinske fotballstjernen Mauro Icardi og sin influenser kone og agent Wanda Nara er mer ustabilt enn nitroglyserin.

Her ankommer den lykkelige familien Istanbul.

  1. Forrige uke var Wanda Nara trist på Instagram med følgende kommentar til sine 15,1 millioner fans: «Det er veldig smertefullt for meg, men med min eksponering og medienes spekulasjoner som kommer ut, er det å foretrekke at dere får vite det av meg. Jeg har ingen kommentarer og jeg ønsker ikke å gi noen form for detaljer om separasjonen. Jeg ber dere vennligst om å vise forståelse, også for våre barn»
  2. LES: Dortmund har bestemt seg for å utfordre Liverpool

Et par dager la Icardi ut WhatsApp-samtaler som viser hvor giftig og kontrollerende som Wanda Nara er, så plutselig forsvant hans kommentarer. – Som vanlig har Wanda Nara fjernet alle kjærlighetsbilder fra sin Instagramprofil, noe som for oss gravejournalister tidligere har tatt som tegn på at det er slutt, nå er vi ikke like sikre.

Ekteskapet har hele tiden vært vanskelig, Wanda Nara var gift med bestekompisen til Mauro Icardi, landsmann Maxi Lopez. – De to hadde allerede tre barn sammen da Icardi, som allerede var en større stjerne enn sin kompis overtok stafettpinnen.

Mens Maxi Lopez bare tjente en million i uken, dro Mauro Icardi inn mer en det dobbelte.

Hun er nå fembarnsmor, ettersom hun også har fått to barn med Icardi. Hun er for tiden dommer i den argentinske utgaven av Maskorama, har sine egne kolleksjoner innen kosmetikk, badetøy og sportsklær.

LES OGSÅ: Tre Premier League klubber venter på muligheten til gratis Real Madrid-spiller

Også i 2021 så det ut til at stjerneparets forhold var over etter at Icardi angivelig hadde hatt en affære med den argentinske skuespillerinnen China Suarez. – Den argentinske spilleren var så «ute» mentalt at han sluttet å fungere for Paris Saint-Germain. – Det er også årsaken til at en låneavtale med Galatasaray ble avtalt for at par uker siden, hvor den søkkrike franske klubben forsetter å betale 90% av lønna.

Nara slettet alle bilder sammen med PSG-spilleren på sosiale medier, og la ut følgende melding på Instagram:

«Du har ødelagt nok en familie», skrev hun, men det endte opp med at de ble værende sammen. Nå har hun igjen slettet alle Icardi-bilder.

Det blir spennende å se hvem som er neste fotballstjerne ut for Wanda Nara.