Jeg er fullstendig klar over at Bærum ikke er en del av Oslo, men en hel haug av mennesker reiser inn til byen for å hente hjem bacon. 

Vålerenga har ikke lyst til å gi helt slipp på sitt spisstalent Thomas Elsebutangen og derfor har de inngått en utlånsavtale.

Spissen kom til Vålerenga fra Pors Grenland Fotball i august 2016 og har kontrakt med Vålerenga ut 2019.

(c) Foto: VIF: Thomas Elsebutangen

Vålerenga ser på Bærum som en bra arena for Thomas å utvikle seg videre på.

«Thomas hadde flere utfordringer med skader i fjor, men har jobbet hardt for å trene seg opp igjen. Når Bærum nå viser så stor interesse for å låne ham kommende sesong, synes vi det er en god mulighet for Thomas å skaffe seg erfaring» sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen, og legger til:

«Thomas må nå først forsøke å kjempe seg til en plass på laget gjennom hardt arbeid på trening hver dag, og det er en fin utfordring for han. I tillegg er vi sikre på at Luke Torjussen, og trenerteamet for øvrig, er meget godt skikket til å bidra til en positiv utvikling for spilleren gjennom en bra treningshverdag, uavhengig av hvor mange kamper han får spilt. Slik sett kan forhåpentligvis begge parter få et godt utbytte av låneperioden» avslutter Ingebrigtsen.