Diaby. (foto: leverkusen, twitter)

Champions League er emosjonell en berg-og-dalbane for supporterne og et skikkelig utstillingsvindu for spillerne. Da Bayer Leverkusen sendte en frustrert Diego Simeone og Atletico Madrid hjem med 2-0 tap, satt det tett med speidere fra Premier League-klubbene. Det var spesielt Leverkusens målscorer som skulle sjekkes ut.

Da Moussa Diaby satte inn den andre scoringen ti minutter før slutt, hadde 23-åringen fremstått som en av banens beste. Ifølge 90min var det et kobbel med speidere fra Premier League-klubber som var tydelig fornøyde med det de så fra den franske vingen.

LES: «Manchester United har fått en ny Evra»

Bayer Leverkusen ble før sesongen vurdert som tittelkandidat i Bundesliga, men har hatt en horribel start på sesongen med bare én seier på seks kamper. Diaby har likevel levert hele veien, i Champions League-kampen var spilleren outstanding.

Didier Deschamps har valgt å holde Diaby utenfor den franske landslagstroppen i september, men det serikke ut til å dempe interessen fra Premier Leauge-klubbene.

Ifølge 90min satt speidere på rad og rekke på BayArena fra Arsenal, Tottenham, Manchester City, Chelsea og Newcastle.

Diaby ble hentet fra PSG i 2019 (34 kamper, 4 scoringer, 7 assists), hos Bundesliga-klubben har det blitt 134 kamper med 36 scoringer og 39 assists.

LES OGSÅ: Footballtransfers: Mourinho henter nok en Chelsea-spiller

Noe sier oss at det lades opp til signeringskamp mellom en håndfull Premier League-giganter.