Malacia, eller er det Evra? (foto: united, twitter)

Tyrell Malacia ble ikke hentet til Old Trafford til stor fanfare. Få United-supportere hadde lagt merke til Feyenoord-spilleren, overgangssummen på 17 millioner euro skapte heller ikke de store overskriftene. Etter de fire siste Premier League-kampene på banen fra start, alle med United-seier, klarer en tidligere Man Uniteds-spiller knapt å holde tilbake superlativene.

Etter Europaligaseieren mot Sheriff (0-2) med Malacia som backen, mente tidligere United-back Paul Parker (1991-96) at det var på tide å sette 23-åringens potensiale i et historisk perspektiv.

LES: Jordi Cruyff Europas travleste sportsdirektør har fått fast jobb

-.. Han har virkelig muligiheten til å gå ut og bli pratet om som folk gjorde om Evra og Irwin. Årene de brukte hos Man United og hva de oppnådde. Han (Malacia) er definitivt en spiller som kan vokse seg til dette med tid. Han er nummer én venstreback hos Man United og kan bli det for mange år fremover, sier Parker ifølge Footballtransfers.

Ten Hag gamblet i sommer da han signerte så mange spillere fra Eredivisie, men så langt ser det ut til å være riktig oppskrift.

LES OGSÅ: Neste Premier League-klubb er solgt før VM

Paul Parker digget det han så av nederlenderen i Europaligakampen på torsdag, Rio Ferdinand kommenterte det allerede etter 2-1 seieren mot Liverpool i Premier League forrige måned.

-Malacia var fantastisk, outstanding. Han minner meg på mange måter om Patrice Evra. Han er atletisk, han virker som en gjennomført sterk gutt. Det er ikke mange venstrebacker i Europa eller verden de siste fire, fem årene som har gått av banen og kept Mo Salah quiet, sa Ferdinand om den ferske United-spilleren.

Vi kan ikke si annet enn at det lover godt for United-supporterne, mindre godt for Luke Shaw.