Giovanni van Bronckhorst

Da Steven Gerrard valgte å ta manager jobb i Premier League i november 2021 var det tydelige sorgscener i den blå delen av Glasgow mens de grønne delen byen feiret. – Liverpool legenden hadde klart å snu styrkeforholdet mellom de to byrivalene, Rangers var for en gangs skyld på toppen av tabellen over Celtic som «eier» skotsk Premier League.

Inn kom den nederlandske manageren Giovanni van Bronckhorst, som hadde sin helt egen og mer følelseskalde ledelsesfilosofi i motsetning til Steven Gerrard som ledet laget med hver eneste fiber i kroppen. – Steven Gerrard som av mange blir sett på som en fremtidig leder i Liverpool lykkes ikke i Aston Villa og er for tiden klubbløs etter å ha fått sparken 20 oktober.

Les: Først på telefon med Ronaldo, så i forhandlinger med Messi!

Etter Rangers sin verste prestasjon i Champions League-gruppespillet noensinne og syv poeng bak rivalene Celtic i ligaen var et ikke overraskende Giovanni van Bronckhorst fikk sparken etter et år i jobben.

«Vi ønsker å uttrykke vår oppriktige takk til Gio»

«Rangers FC bekrefter i dag at vi har skilt lag med trener Giovanni van Bronckhorst. Styret vil gjerne rette vår oppriktige takk til Gio for all innsatsen han har siden han ble utnevnt til trener»

LES: Har funnet erstatter for Diego Simeone