Maestro ved tegnebordet med god beinplass.

Det var stor ståhei i Ronald Koeman-leiren da han hadde sikret seg den nederlandske løven Depay til Barcelona i i 2021. Den tidligere Lyon-spilleren begynte bra, men var noen nummer for liten til å kunne bære angrepet i en post Messi-periode. Koeman forsvant, nå er 28-åringen på vei ut.

Med ett år igjen av kontrakten og ekstrem konkurranse med Aubameyang og selveste Robert Lewandowski, hevder spanske Sport Depay har innsett at exit er det neste naturlige skrittet for ham.

LES: Bekreftet: Martinez klar for Manchester United

Depay testet seg i Premier League hos Manchester United, men oppholdet begrenset seg til ett år og «flopp»-merkelappen klistret på ryggen. Nederlenderen har senere fortalt han slet skikkelig under dette oppholdet, Lyon ble planken der han reiste seg igjen: 76 scoringer på 178 kamper.

Antonio Conte har tydeligvis ikke blitt skremt av Depays lite vellykkede opphold i Premier League. Ifølge Sport har Tottenham sendt et bud til Barcelona på rundt 180 millioner kroner.

Barcelona har allerede sendt Clement Lenglet på utleie til Spurs, nå kan Depay være nestemann. Ifølge det spanske mediet er Depay åpen for overgang, men kommer til å sitte litt på gjerdet og vurdere mulighetene som dukker opp.

LES: Nykommer hos Arsenal har siktet seg inn på Martin Ødegaards posisjon

Om Depay er rett mann hos Spurs, det er et annet spørsmål. Vi tillater oss å være litt skeptiske.