Dragan Skocic

Ole Gunnar Solskjær har vandret gatelangs arbeidsløs siden han fikk sparken for manager for Manchester United, derfor syntes Foot Mercato det var rart han ikke hoppet på sjansen til å lede Irans fotballandslag. Den franske avisen mente et VM uansett landslag ville bringe han tilbake i folks bevissthet.

Ole takket nei fordi han hadde andre prioriteter.

Nå som Iran fikk nei har de re-ansatt den sparkede landslagssjefen etter bare seks dager ute i kulden. Dragan Skocic har fått ny kontrakt frem til etter Asia Cup i 2023.

Iran som er i VM gruppe med USA, England og Wales (skikkelig flaks med trekningen) ønsker naturlig nok å imponere når mesterskapet starter i november. – Allerede er testkamper på gang og det var en av disse som sørget for at kroatiske Skocic fikk sparken.

Les: Spansk media: Tottenham har sendt inn bud på Barcelona-spiller

Mandag meldte det iranske fotballforbundet at Skocic hadde fått sparken etter et testkamp-nederlag mot Algerie og rykter om intern splittelse på laget. For noen timer siden annonserte talsmann for det iranske fotballforbundet Ehsan Osuli at sparkingen var trukket tilbake. «Resultatet av møtet er at Dragan Skocic forblir hovedtrener for Irans landslag og fortsetter å være det. Han har kontrakt til og med Asian Cup 2023, har Osuli opplyst i en pressemelding.

Osuli oppfordrer videre folket nå til å stå sammen for å ivareta Irans omdømme.

53 år gamle Dragan Skocic tok over jobben tidlig i 2020.

LES: Nykommer hos Arsenal har siktet seg inn på Martin Ødegaards posisjon