Matthijs de Ligt

Da midtstopper og Ajax-stjerne i Matthijs de Ligt kom til Juventus sommeren 2019 var det i knalltøff konkurranse med alle klubber som hadde mulighet til å betale nærmere en milliard. – Tiden i Juventus har vært ok, ikke krise, men heller ikke fantastisk.

Hver eneste sommer har en eller annen Premier League klubb vært på besøk hos den gamle dame for å snakke De Ligt overgang, men Juventus, som ønsket å få tilbake mesteparten av de 850 millioner kronene de har brukt ville «vente på bedre tider».

Nå har de «bedre tidene kommet» Bayern München tar seg råd til å hente Matthijs de Ligt. – Lørdag var en hektisk dag for den tyske storklubben, deres største stjerne Robert Lewandowski tok farvel og Sadio Mané ble ønsket velkommen. – I tillegg var det flere spillere som forlenget sin kontrakt, blant annet Serge Gnabry og en melding om at Juventus-backen Matthijs de Ligt har uttrykt ønske om å bli en del av Bayern München.

Les: Har gitt Erik ten Hag beskjed han velger Ajax

Allerede på søndag begynte tyske medier å melde at Bayern München og Juventus var enige om en overgang på 800 millioner kroner og at Matthijs de Ligt i løpet av få dager ville skrive under på en kontrakt frem til 2027.

Forrige sesong fikk De Ligt 42 kamper i Juventus-trøya.

Les: Mattias Svanberg lander i Bundesliga