Ter Stegen. (foto: barcelona, twitter)

Newcastle har med sine 24 baklengs på 11 kamper skjønt at overlevelse i Premier League ikke bare handler om å få inn noen hot shots i angrepet. Ifølge spanske El Nacional har de nye eierne i klubben siktet seg inn på å sette en av verdens beste keepere mellom stengene for å stanse mållekkasjen.

Med kun to ulike klubber som arbeidsgivere siden 2009, har Marc-André ter Stegen vist at han liker stabilitet. Likevel skal Newcastle være overbevist om at de skal klare å overtale 29-åringen til å pakke og sende flyttelasset til Nord-England. Ifølge El Nacional har Newcastle signalisert til Barcelona om at de står klare med 55 millioner euro for overgang.

Les: Den perfekte muligheten for Xavi ligger og venter hos Chelsea

Barcelona har åpne finaniselle sår, og Barca-president Joan Laporta vil ikke utelukke et salg på grunn av den økonomiske krisen klubben er inne i.

Nå hevder spanske Sport at keeperen med 292 Barca-kamper, 118 av dem med clean sheet, har gitt klar beskjed om at Newcastle kan spare seg anstrengelsen. Tyskeren han ingen intensjon om å forlate Camp Nou for St. James´ Park og shitloads of money, og har gitt representantene fra Newcastle beskjed om at han ikke åpner døra for forhandlinger.

(foto: barcelona, twitter)

Vi tror Newcastle vil oppleve de første sesongene fremover at spillere som styres av mer enn ekstra millioner på lønnsslippen, ikke blir lette å overtale.

Les: Bob Bradley er nummeret unna statue foran stadionen