Skal utnytte situasjonen i London. (foto: watford, twitter)

Watford skal ha startet forhandlingene for et år siden, nå venter endelig resultatet. Det dreier seg om en colombiansk offensiv midtbanespiller med det sterke fotballnavnet Asprilla.

Faustino Asprilla kom til Newcastle i snøstorm iført pelsjakke for å signere i 1996. Her fikk colombianeren noen sesonger med Alan Shearer i klubbens storhetstid og driblet og scoret seg inn i bevisstheten vår.

Nå er det en ny colombiansk Asprilla som hentes til balløya. 18-åringen Yaser Asprilla har jobbet seg gjennom akademiet og opp på førstelaget til Envigado fra 2020. Her har midtbanespilleren fått speidere fra Europa til å ta turen, med Watford i front.

«Han er nær signering med Watford, noen detaljer mangler, men det er en nesten closed deal», sier Evigado-sjefen Ramiro Ruiz til journalist Gianluca di Marzio.

18-åringen har jobbet hardt for å nå målet om å komme gjennom nåløyet til Europa.

-Målet mitt er å spille i Europa. Favorittklubben min er Barcelona, og én dag vil jeg spille der, men først og fremst ønsker jeg å hjelpe til og forbedre situasjonen for familien min som har ofret så mye for meg, sa Asprilla til Grandhotelcacliomercato.com da han tidligere var linket til Udinese.

Nå handler det om Watford. En tenåring proppfull av talent som mål om spill for Barcelona i tillegg til en god dose ydmykhet, det lover bra for Ranieri og gjengen.

Les: Newcastle utkonkurrerer Juventus