The Winner takes it all. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool reiste hjem fra Milano med en ekstremt sterk 0-2 seier. Nestentoppen i Premier League mot nestentoppen i Serie A. Sørger Jürgen Klopp og gjengen for å gå hele veien til Champions League-titlen, kan en ekstrabonus ligge og vente før neste sesong.

Paris Saint-Germain har brukt det siste året på å overtale Kylian Mbappé om forlengelse – uten å lykkes. Etter Champions League-kampen mot Real Madrid fikk 23-åringen selvfølgelig spørsmålet om hva det blir til i sommer når han kan spasere ut fra Parc des Princes som free agent.

Les: Steven Gerrard har funnet ut hvem han skal bruke 600 millioner på

Svaret, som kom fra angrepsspilleren Carlo Ancelotti beskrev som best i verden, var krystallklart. Her dreier det seg om så mye mer en euros (les: Ikke lenger tvil om hva som avgjør Kylian Mbappés valg).

Alle piler peker mot Real Madrid, men ifølge spanske Sport står og faller det på at Carlo Ancelotti og gjengen er rigget for en ny periode med Champions League triumfer. Er det noe Mbappé ikke ønsker, så er å ta et skritt tilbake i karrieren. Den spanske avisen hevder Liverpool nå er inne som en reel konkurrent om free agent Mbappés signatur.

Les på Engelske klubber: Tottenham takket høflig nei takk til 35 milliarder kroner

Jürgen Klopp fikk spørsmålet før forrige sesong om han så for seg franskmannen i den røde drakta. Liverpool-managerens svar var at dette var et drømmescenarie, men økonomisk totalt urealistisk. Da var det fortsatt en gedigen overgangssum på PSG-spilleren, men dreier Mbappé mot en free agent overgang til Anfield, kommer de amerikanske eierne garantert til å finne en løsning.

Les: Hentet Pierre-Emile Højbjerg for to år siden nå vil Jose Mourinho gjøre det igjen

Kylian Mbappé har fortalt han fortsatt ikke har bestemt seg for hva som skjer til sommeren, vi har allerede begynt å visualisere at franskmannen går de første skrittene ut på Anfield. Det hadde vært helt ekstremt!