(c) Bilde PSG: Kylian Mbappe

I gårsdagens Champions League kamper ble forskjellen mellom de to fotball-gigantene Liverpool og Real Madrid tydelige.

Liverpool møtte kraftfull motstand på San Siro fra Inter Milan, men gjennom en imponerende sluttspurt sørget Roberto Firmino og Mohamed Salah for en 2 – 0 sier og med det tok et langt steg mot kvartfinale. Real Madrid på sin side var på besøk på Parc des Princes med ifølge President Florentino Perez en umoderne manager. – Kampen endte med tap for Paris Saint-Germain hvor Kylian Mbappe på overtid scoret kampen eneste mål.

Real Madrid har ikke hentet en Galaticos siden Eden Hazard kom fra Chelsea i 2019, hvor eneste strategi synes å være å spare penger. Galaticos var selve varemerket til President Perez som har en svekket posisjon i klubben. Han har, typisk for ledere som er presset, startet å skylde på andre nå som veien til Champions League trofeet synes lang.

Les: Ikke lenger tvil om hva som avgjør Kylian Mbappés valg av klubb

Tirsdagens nederlag mot Paris Saint-Germain i Champions League vakte sinne blant ledende folk i klubben. President Florentino Perez skal ikke føle at Ancelotti er den rette til å lede klubben inn i fremtiden. Han peker på at Ancelotti kom inn som en nødløsning etter Zinedine Zidane tok sin hatt og gikk. – Det er dette «miljøet» som åpner opp for Liverpool.

Kylian Mbappe og Jurgen Klopp har et gjensidig beundringsforhold som Sport melder at Liverpool vil benytte seg av for å friste den franske landslagsspilleren til Anfield

Florentino Perez har «nesten» klart å overbevise 23-åringen om å flytte til Santiago Bernabeu, men ingenting er avgjort enda. Mbappe var forskjellen for Paris Saint-Germain i Champions League kampen mot La Liga-lederne. Det ser nå ut til at Frankrike-stjernen vil ha flere tilbud å vurdere når han nærmer seg slutten av kontrakten.

Mbappe skal være svært tiltrukket av tanken på å spille for Liverpools. Liverpool er knallsterke og franskmannen kan umiddelbart etter en eventuell overgang i sommer være med å plukke pokaler.

Les på Popidol: Netflix har bestemt seg for å lage «BioShock»-filmen

Samtidig ryktes Paris Saint-Germain å forberede et astronomisk tilbud for å overtale Mbappe til å bli på Parc des Princes.