Har ikke latt engelsk klima ødelegge humøret. (foto: rodriguez, twitter)

Da Al-Rayyan offentliggjorde at James Rodriguez var klar for signering, begynte engelsk presse å rakke ned på 30-åringen. Dette var det definitive lavmål.

Den tidligere Real Madrid-spilleren viste at han hadde mer inn da Ancelotti hentet ham til verdens tøffeste liga, så forsvant Ancelotti, og Rodriguez tok avgjørelsen (godt pushet av Rafa Benitez) om Qatar som neste destinasjon.

6 scoringer på 23 Premier League-kamper ble status på balløya. Vi hadde håpet på at en Premier League-klubb ville plukke opp den offensive angrepsspilleren, men nå er det Al-Rayyan-trener Laurent Blanc som tar over stafettpinnen.

Les: Barcelona må ut med penger de ikke har hvis de skal lande landslagssjef

I går skrev vi at sannsynsligheten er liten for at vi får se Rodriguez igjen i en av de største ligaene, ifølge Diario AS har 30-åringen sikret seg en klausul i kontrakten tilsier noe annet.

Var på vei mot noe hos Ancelotti. (foto: everton, twitter)

Den spanske avisen hevder klausulen gir Rodriguez rett til å forlate den qatarske klubben, hvis – holde dere fast – PSG kommer med et tilbud. Drømmen om å spille med Messi og Neymar henger visst høyt for 30-åringen.

Ifølge spanske AS er det ikke bare ren ønsketenkning fra Rodriguez. PSG kommer til å holde følge med på utviklingen til kolombianeren frem mot januar. Stemmer dette, begynner den snodige overgangen å virke mer logisk. Hos Laurent Blanc blir han tatt godt vare på, han er garantert spilletid, muligheter for å spille på seg mer selvtillit og slipper vinterfotball i Europa.

Les på Tysk fotball: Lewandowski trenger ikke Premier League

For utrolig til å være sant at PSG vurderer Rodriguez? Etter å ha opplevd sommerens overgangsvindu skjønner vi at det meste er mulig.

Vi heier på Rodriguez.

Les: Liverpool kan nå kjøre på med Anfield-planene