Trener Ballardini skal få et romsligere overgangsbudsjett fremover. (foto: genoa, twitter)

De nye eierne av Serie A-klubben Genoa er tydelige på at de ikke skal inn og endevende alt i klubben som ble etablet i 1893. De vet godt at kommer de skjevt ut med supporterne, kan et opprør ligge latent til det en dag smeller. Vi har sett det i Premier League, det kan garantert komme i Italia.

Investeringsselskapet 777 Partner sitter nå på 99,9 prosent av aksjene i Genoa, og varsler at frisk kapital skal inn i klubben. Forrige sesong endte Serie A-klubben på 11. plass i ligaen, denne sesongen har det startet seigt med 4 poeng på 5 kamper.

Les: Matthijs de Ligt skal hentes til Premier League

-Vi er dypt beæret over å bli en del av denne klubben med en stor historie, arv og tradisjon. Vi forstår og respekterer ansvaret vi arver, og vil bevare og beskytte den stolte Rossoblu-arven ved å sikte mot de best mulige plasseringen i Serie A, sier selskapets grunnlegger Josh Wander.

Dette er et språk supporterne kan like.

Les på Engelske klubber: Lewandowski trenger ikke Premier League

De ny eierne viser at de mener alvor om å videreføre arven, og har plassert den tidligere eieren Enrico Preziosi som del av styret, mens administrerende direktør fortsetter den daglige driften av klubben.

777 Partners er ingen nykommer i fotballens verden. Investeringsselskapet eier også en betydelig andel av Sevilla. Dette virker som en eier med ambisjoner som skal vise seg i sportslige resultater.

Les: Spansk media: James Rodriguez er ikke ferdig – planlegger å spille for verdens mest stjernespekkede klubb