Ønsket av to av de største. (foto: juve, twitter)

Denne sommeren har noen av de beste midtstopperne vært på reise. Upamecano ble hentet av Bayern, PSG sikret seg Sergio Ramos, Liverpool fikk sin Ibrahima Konaté, United lyktes endelig med Raphael Varane. Hos Chelsea er planen for midtstopper-forsterkning flyttet til neste sommer, men da skal det også gjøres skikkelig.

Denne sesongen ser det ut som Chelsea-supporterne slipper å bekymre seg for midtforsvaret. Med imponerende fem clean sheets på de første seks Premier League-kampene har Thomas Tuchel bygd opp en festning av et forsvar.

Vinner Chelsea Premier League denne sesongen er det til 3.00 i odds.

Så langt har bare én ball passert målstreken til Chelsea, og da trengte Liverpool straffe for å lykkes. Andreas Christensen, Thiago Silva og Antonio Rudiger. Tre midtstoppere som alle har bevist sin verdi denne sesongen. Mot Tottenham var det til og med Silva og Rudiger som sto for to av tre scoringer, mens den tidligere målgarantisten Harry Kane gikk av banen uten nettkjenning.

Tuchel vet hva han har i midstopperposisjon, men ikke hva han sitter igjen med før neste sesong. Alle tre spillerne er inne i sitt siste år av kontrakten, og kan ende opp som free agents i sommer.

Se La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Serie A og mye mer direkte på UnibetTV

Skal ha verdens beste midtforsvar. (foto: chelsea, twitter)

Denne sommeren satset Chelsea hardt på å hente Jules Koundé, men ble sendt hjem fra Sevilla da de ikke var villig til å betale det som lå i utkjøpsklausulen.

Nå ryktes det om at Tuchel har sett seg ut PSGs Marquinhos, men brasilianeren skal være mer enn fornøyd med arbeidsforholdene i Paris og blir lite trolig tilgjengelig før neste sesong. Én som ikke er fornøyd med arbeidsforholdene er Matthijs de Ligt.

Agent Mino Raiola holder ikke igjen på kritikken av Juventus som ikke gir klienten hans den posisjonen han fortjener. Manager Allegri lar seg ikke presse, og viser at han er skikkelig old school.

-De Ligt er 22 år. Han kom til Juventus fra Ajax da han var 20, og folk sa den gang at han var kommende Ballon D´Or-vinner. Det er bruk for tålmodighet, for arven er tung å løfte i Juventus. Chiellini var nok ikke så god som De Ligt var som 20-åring, men da Chiellini var 27-28 var han blant de beste midtstopperne i verden. Ting tar tid, sier Allegri ifølge Football-Italia.

Er det noe generasjonen midtstoppere med Upamecano, Koundé, Konaté og de Ligt ikke er lært opp til, så er det at ting tar tid.

(foto: juventus, twitter)

Ifølge Calciomercato har Chelsea snudd seg mot Serie A og Matthijs de Ligt. Den italienske avisen hevder London-klubben har sendt signaler om at 22-åringen står øverst på ønskelista før neste sesong. De Ligt har en utkjøpsklausul på solide 120 millioner euro, men ønsker spilleren seg hardt nok bort fra Torino, kan Juventus tvinges til åpne opp for forhandlinger om pris.