Thomas Tuchel

De to spillerne har tilsammen kostet Chelsea rundt milliarden, men dette er aldri en garanti i fotballens verden at klubben får tilbake på investeringene. Ifølge spanske Sport har Chelsea-boss Marina Granovskaia gitt klarsignal for at begge kan kan sendes til Camp Nou.

Den spanske avisen hevder Granovskaia ønsker å sikre at investeringen Timo Werner og Hakim Ziyech ikke taper seg i verdi med at de to spillerne blir sittende på benken.

Les: Daily Mail med dagens dummeste grunn for at Manchester United leder kampen om Timo Werner

Toppscorer Werner hadde en særdeles seig førstesesong i Premier League med seks scoringer, og har kommet i skyggen av Romelu Lukaku (når skadefri). Den offensive midtbanespilleren Ziyech har heller ikke levert som forventet, med bidrag på to scoringer forrige sesong.

Denne sesongen har det så langt blitt 687 spilleminutter på tyskeren (med 3 scoringer), mens Ziyech har 894 minutter (med 3 scoringer).

Ifølge Sport står begge spillerne på Xavis shortlist, der Granovskaia skal ha gitt grønt lys for leie av begge. Det er ikke så mye å hente fra pengelense Barcelona, men hvis hovedmotivasjonen til Chelsea-direktøren er å sikre de to spillerne mest mulig spilletid hos en rival som ikke utgjør den største trusselen (denne sesongen), er Barcelona under Xavis ledelse et meget fornuftig valg.

Les på Engelske klubber: Bekreftet Willy Caballero er tilbake i Premier League

Men ifølge Sport går det ikke Xavis vei. Den spanske avisen hevder Thomas Tuchel har stampet med foten og sagt: No way.

Tuchel leverte Champions League-trofeet og vet best på Stamford Bridge. (foto: chelsea, twitter)

Tuchel vet at bredde i troppen kan være med å avgjøre de siste kampene i sesongen, og tar ingen risk med å la to spillere som på en god dag kan spille en viktig rolle i Chelsea-laget. På onsdag sto for eksempel Timo Werner bak klubbens raskeste CL-scoring to minutter inn i kampen mot Zenit.

Tuchel vet nok hva han driver på med. Sorry, Xavi.

Les: Riise går «all in» for Avaldsnes