Ronny Johnsen Instagram

Resultatene på banen var ikke så langt unna festtalene før sesongstart da den tradisjonsrike Eik Tønsberg gikk etter opprykk til PostNord-ligaen, men nesten var ikke godt nok.

Ronny Johnsen fortsetter ikke som trener for Eik Tønsberg, det var Tønsbergs Blad som var først ute med nyheten. Den tidligere forsvarsspilleren som har hatt en lang karriere med klubber som Manchester United, Aston Villa, Newcastle, Lillestrøm og Vålerenga på CVn fikk oppdraget med å syre laget opp til 3.divisjon i 2020.  

Les: Spansk media: Aksepterer Manchester United et latterlig lavt bud er Cavani i ny drakt fra januar

Det var nære på, men da Eik Tønsberg tapte hele 0-4 mot Hønefoss i siste serierunde, røk håpet om en retur til nivå tre i norsk fotball. 

Ørn Horten kapret opprykksplassen isteden. Nå har Eik Tønsberg bestemt seg for å «organsiere trenerteamet på en annen måte», og Johnsen takker for seg.   

– Jeg har sagt til styret at jeg var åpen for om å fortsette i jobben, men siden styret ønsker en annen organisering av trenerteamet så var det ikke ønskelig å fortsette, sier Ronny Johnsen i en pressemelding, som også er signert av styreleder Runar Danielsen.

Les på Popidol: Jack Reacher har vokst en kvart meter