Danny Ings

Egentlig helt siden Liverpool sendte Danny Ings på utlån til Southampton i 2018 har det vært opptil flere pub diskusjoner blant fans om en retur til Anfield var det beste. – Spesielt etter målene strømmet inn for Southampton og utlånet etter en sesong ble gjort permanent.

Offisielt: Aston Villa har kjøpt Danny Ings.

Nå skjer det samme igjen, Southampton fans ønsker overhodet ikke salget av deres meget populære spiss. – Det er rimelig opplagt at kjøpet av Danny Ings skjer fordi Aston Villa faktisk selger kaptein Jack Grealish til Manchester United for en milliard sum.

For noen minutter siden bekreftet klubben de hadde bekreftet et bud på Danny Ings uten å informere om sum. BBC melder summen er 32,2 millioner euro.

Les: Christian Eriksen deler ut klemmer hos Inter Milan

Southampton hadde egentlig ikke noe valg Danny Ings hadde bare et år igjen av kontrakten og ingen interesse av å forlenge.

-Det blir vanskeligere og vanskeligere å forlenge med spillere om dagen. Det kan man se. Hele systemet virker ikke som det burde, mener jeg, begynner manager Hasenhüttl til talkSPORT.

-Det er et problem for de mindre klubbene, for vi har betalt stort i overgangssummer. For Danny Ings betalte vi en masse penger, og det samme gjorde vi for Vestergaard… Tidene har forandret seg, det er ikke lenger interessant for spillerne å bli legender i klubben, gryntes det fra Southampton-manageren.

Les: Danny Ings blir symbolet på et sykt system

– Danny er en god Premier League-spiller som har scoret mål uansett hvor han har vært, sier manager Dean Smith i pressemeldingen.

Den engelske spissen har signert en treårig avtale.

Ings, 29, scoret 14 mål forrige periode for både klubb og land og slutter seg til sommerrekruttene Leon Bailey, Emi Buendía og Ashley Young på Villa Park.

Hovedtrener Dean Smith sa: “Danny er en fremragende fotballspiller i Premier League som har scoret mål uansett hvor han har spilt.

«Han er også en toppproff med en flott karakter som vil være en leder i vår tropp og et forbilde for våre raskt utviklende unge akademispillere som nå er i og rundt førstelaget. Jeg er glad for å ønske Danny velkommen til vår flotte klubb . ”