Ole Gunnar Solskjær og John Murtough

Som de fleste vet, det blåser alltid rundt den franske superstjernen Paul Pogba. Helt siden han kom fra Juventus som tidenes dyreste i 2016 har rykter om en retur til Torino eller til den spanske hovedstaden.

I det siste har Paris Saint-Germain begynt å bevege på seg, de ønsker å kjøpe og tror de får til en billig overgang, Paul Pogba har nemlig avvist forlengelsesforslaget fra Manchester United til tross for at det var på kvalmende mye penger.

Les: Southampton har solgt Danny Ings til store protester

Sjefene på Old Trafford med ny sportsdirektør John Murtough i spissen er møkk lei pengespillet for agent Mino Raiola og lar seg ikke presse til å selge billig.

Le Parisien, skriver at Paris Saint-Germain versegod må bla opp hvis de vil hente Paul Pogba. – De selger ikke for under 75 millioner euro, noe som er langt mer enn det den franske hovedstadsklubben hadde tenkt å betale.

De han hente spillere som Thilo Kherer, Pablo Sarabia eller til og med tidligere Manchester United -spiller Ander Herrera. Istedenfor å la seg presse vil de røde djevlene heller la franskmannen gå gratis neste sommer.

Les: Louis van Gaal har hentet ned det oransje slipset fra loftet

Vær trygg, hvis det er tilfelle, vil Paris Saint-Germain være der og vente, sammen med Juventus og Real Madrid.