Det har vært litt hvisking i kulissene om at en Jürgen Klopp favoritt Atletico Madrid keeper Jan Oblak skulle hentes til Anfield hvis den brasilianske definitive førstekkeeperen i Liverpool Alisson Becker ikke fant tilbake til gleden ved å stå i mål.

28 åringen hadde som resten av Liverpool en vanskelig periode i fjor høst fotballeksperter på balløya tydet ansiktsuttrykk som om han var misfornøyd og ønsket seg bort. – Dagens kontraktsannonsering feier all tvil til side Alisson Becker har fått en forlenget og forbedret avtale.

Han har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2027 uten å tenke seg noe særlig om: “I didn’t waste too much time to think about that,” sier Becker til liverpoolfc.com.

Les: Sky Sports: Chelsea nekter å gi seg – øker budet til 130 millioner euro!

«Jeg og min familie trives veldig godt her i England. Mine barn har funnet seg godt til rette og vi er veldig fornøyde her. Jeg er glad for at jeg kan fortsette å gjøre jobben min her i Liverpool»

28-åringen-som endte på en sjuende plass i Ballon d’Or-stillingen i 2019-har gjort 130 kamper for de røde til dags dato, holdt nullen 57 ganger og, uforglemmelig, scoret en gang og sørget for en avgjørende seier for Champions League kvalifisering på West Bromwich Albion forrige sesong.

Les: Christian Eriksen deler ut klemmer hos Inter Milan

Becker blir dermed den tredje Liverpool-spilleren på kort tid som binder seg ytterligere til Merseyside-klubben. Både midtbanespiller Fabinho og høyreback Trent Alexander-Arnold har også signert nye kontrakter.