Ble inspirert av landsmann Richarlison? (foto: united, twitter)

United-supporterne hadde benket seg foran skjermen med den ekstra gode pizzaen. Dette var kvelden Solskjær skulle sikre avansement blant Mesternes Mestere. Neymar og Fred sørget for at kveldens pizza-merke for alltid blir bannlyst før United-kamp.

For Neymar må det ha vært en fantastisk retur til dagene da han var spilleren som avgjorde de ekstremt viktige kampene.

Les: Ståle Solbakken fikk jobben vi trengte!

PSG og Thomas Tuchel var skviset mot veggen av en gaffeltruck, men da Fred rotet seg til rødt kort, sto Uniteds gaffeltruck tilbake med 10 spillere og én gaffel.

Først må PSG og Neymar få all mulig cred for å ha lukket garderobedøra på Old Trafford etter seg med tre poeng, men når vi hører Michael Owen etter United-tapet, fikk PSG rykk-frem-til-seier-kortet av Fred.

-Det var rødt kort. Du er en voksen mann, du trenger ikke å gjøre ting som dette mot laget. Hvis jeg var manager og en av mine spillere hadde gjort det, da ville han aldri spille for meg igjen. Det er patetisk, kommer det fra Liverpool-legenden (og tidligere United-spiss) til BT Sport.

Les på Engelske klubber: Til sommeren spiller Ben White for en av de Fire Store

Kampen sto å hang med 2-1 ledelse til PSG, så røk Fred ut med tjue minutter igjen på klokka. Neymar startet det hele, og fikk avslutte med en av karrierens enklere scoringer.

Vi velger å ikke gi Fred skylda for at United ikke utnyttet mulighetene bedre, men er enig med Owen om at en løs kanon på Old Trafford-dekket punkterte kampen for Solskjær.

Les: Tottenham akter å hente Europas heiteste målscorer