Det er dette trynet vi skal ha etter Norges kamper.

Han har i pisket spillere rundt hos HamKam, Köln, Wolverhampton og to runder hos FC Köbenhavn. Nå har vi fått tilbake en Solbakken stinn av internasjonal erfaring for å løfte lille Norge tilbake der vi tror vi tilhører.

Vi er ikke sikre på om Solbakken selv ser på landslagsjobben for Norge som selve drømmejobben, men for oss er det en drøm som blir oppfylt når Norges beste trener, proppfull av passion skal gi våre den nødvendige selvtilliten til å bryte mesterskapsforbannelsen.

Les: Tottenham akter å hente Europas heiteste målscorer

Vi lar Fotballforbundet tegne og forklare.

-Da Ståle Solbakken, som også har vært i prosess med NFF om landslagsjobben for A-herrer tidligere, ble ledig på trenermarkedet, var det naturlig for NFF å snakke med ham om hans fremtidsplaner. Dette ble gjort i full åpenhet med Lars Lagerbäck. Hovedmotivet har vært å se de neste landslagsårene i et lengre planleggingsperspektiv enn til 2022, da Lagerbäck uansett skulle gitt seg, skrives det i en pressemelding.

Les på Engelske klubber: Til sommeren spiller Ben White for en av de Fire Store

Og Solbakken?

– Jeg er stolt og beæret over å ha blitt tilbudt jobben som ny landslagssjef. For meg er dette et godt tidspunkt å ta over. Lars Lagerbäck og Per Joar Hansen har gjort en solid jobb og utviklet et fundament det blir spennende å jobbe videre med. NFF har over tid bygd opp et godt fundament for landslag, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å bygge et sterkt team. Vi skal bruke tiden godt, for mars kommer fort, sier Ståle Solbakken.

Dermed er Solbakken tilbake der han begynte i 2012. Denne gangen er vi overbeviste om at han fullfører prosjektet med få ut potensialet vi har som fotballnasjon.

Yes!

Les: Et skritt nærmere tidenes råeste angrepsrekke