Det er sjansen til å vinne trofeer som ny sender Son Heung-Min bort fra Tottenham. Han har kontrakt frem til 2025, men ønsker å dra allerede neste år ifølge Sport1.

Tre store klubber er interessert i hjelpe han med det!

Son som akkurat har fylt 30 år er redd for at tiden begynner å renne ut for ham. Han ønsker å bli med et lag som har mer realisme i å vinne ligatitler og eller Champions League. – De tre klubbene som ønsker å kjøpe Son Heung-Min har alle historisk vist de kan vinne trofeer: Liverpool, Real Madrid og PSG.

Les: Tviler på John Carew ville blitt tiltalt hvis han kom fra en god norsk familie og satt på Stortinget

Liverpool trenger å friske opp sin aldrende frontlinje, mens PSG vet at Lionel Messis kontrakt går ut og Kylian Mbappe ser på utgangsdøren. Når det gjelder Madrid har de fortsatt ingen naturlig angriper på høyre, samtidig som årets Ballon d’Or Karim Benzema fyller 35 år før året er omme.

Son har vært strålende for Tottenham siden han kom fra Bayer Leverkusen i 2015, og endte til og med som toppscorer i Premier League forrige sesong.

Han har scoret 136 mål på 341 kamper for klubben.

Real Madrid-sjef Carlo Ancelotti er en bekreftet beundrer av spilleren. Son har gjort det eksepsjonelt det siste året, og endte til og med på 11. plass i løpet om Ballon d’Or forrige uke – et vitnesbyrd om det strålende året han hadde på individuell basis.

Les: Real Madrid satser på å vinne over PSG med gigantbud og sedvanlig sleip taktikk

Til tross for hans heroiske innsats har han ennå ikke vunnet et stort trofé med Tottenham.