Da er valget ditt, Solskjær. (foto: united, twitter)

United-supporterne pustet lettet ut da Solskjær og gjengen forlot Real Sociedad på perongen i andre omgang og fosset inn til 4-0 seier i Europaligaens 16. delsfinalekamp. For det første, tåpelige poengdelinger fra Premier League var historie. For det andre, United begynner allerede å få valuta for 200-millioner kroners investeringen.

Amad Diallo fikk ikke mange minuttene på banen, men likevel. Opplevelsen av å være i gang for real var viktig, selv om det ikke er altfor mange ukene siden 18-åringen landet i Manchester. I Budapest fikk vingen i tillegg kjenne på følelsen av å være på banen i United-drakt og feire scoring (Daniel James´).

Les: Skaffet Stabæk 10 millioner for et år siden, nå går reisen videre vestover

-Han kommer nærmere og nærmere spilletid dag for dag. Det var derfor at vi alle følte at vi ville la ham nyte sine første ti minutter for klubben i avslutningen da vi var foran 3-0. Vi vil ta en beslutning om hans første startplass etter Newcastle-kampen på søndag, sier Solskjær til BT Sport.

Når United har satt opp dette tempoet for å gjøre 18-åringen del av førstelagstroppen, er det helt tydelig at Solskjær skal ha Diallo klar som et fullgodt alternativ på vingen til neste sesong.

Denne gangen skal United gjøre jobben selv med å utvikle «sin egen Jadon Sancho».

Les: Tett på avtale med Thierry Henry

Les: Endelig kom magien frem hos Tottenham