Genial, bro. (foto: tottenham, twitter)

Nå skal vi ikke dra det for langt, men denne kvelden endte med en heidundrandes kamp for London-laget. Og hvem var med fra start? Gareth Bale. Say no more.

Vi skal ikke skjule at vi har ment at Mourinho måtte gi waliseren skikkelig tillit for at Tottenham skal få Bale-effekten, som United har fått med å hente inn Edinson Cavani. På torsdag var det Bales tur.

Les: Godkjent: Dette er den nye Sunderland eieren

Wolfsberger AC er kanskje ikke den beste målestokken, men da Bale, etter at Son oppskriftsmessig hadde stått bak den første scoringen, lurte av forsvarsspilleren med en flikk med hælen før han ladet venstrebeinet, fikk vi frysninger på ryggen.

Målet av Bale viste at ingen skal undervurdere 31-åringen, som har gjort dette med den største selvfølgelighet hos Real Madrid og bedre enn de aller fleste.

Etter dette skulle ikke Lucas Moura være dårligere, og dro til med en solo gjennom store deler av Wolfsberger-forsvaret til 3-0.

Les på Engelske klubber: Tett på avtale med Thierry Henry

Vi lukker øynene for at Moussa Sissoko litt klønte ga den østerriske klubben straffe og 3-1, vi kunne ikke slutte å smile etter Bale-scoringen.

Mer av dette, Mourinho!

Les: Hadde glemt sur poengdeling – nå var United-maskineriet igjen skikkelig oljet