Åpner seg opp muligheter for en spennende sommer. (foto: united, twitter)

Solskjær har ingen planer om å ende en sesong til med hederlig omtale for deltagelse i semifinaler. På torsdag malte United-maskineriet over Spanias 5. beste klubb og viste at noen snublete kamper i Premier League ikke har påvirket selvtilliten hos spillerne.

Begge lagene kastet seg ut i et vanvittig høyt tempo som fikk det til å flyte over av muligheter de første minuttene. Rashford misset sin mulighet, Alexander Isak en tilsvarende god mulighet som gikk rett på Dean Henderson.

Les: Har ikke tenkt å gi seg med Dayot Upamecano

Så roet det seg litt før Bruno Fernandes utnyttet misforståelsen i Sociedad-forsvaret. 1-0 til United. Dette sto seg til pause, noe som tillot Sociedad til fortsatt tro på seier.

Når det endte 4-0 til gjestene, sier det seg selv hva som skjedde i andre omgang. Fernandes igjen til 2-0, Rashford utnyttet en mulighet etter 64 minutter til 3-0.

Så valgte Solskjær å sette innpå Amad Diallo for å surfe på United-bølgen inn mot slutt. Timingen var upåklagelig for byttet, for i siste minutt økte Daniel James til 4-0 og Diallo fikk delta i sin første feiring, som uten tvil ga mersmak.

Les på Engelske klubber: Tett på avtale med Thierry Henry

United var effektive, ble overlegne og forsvarte seg upåklagelig i første 16. delsfinale. Solskjær har siktet godt rettet mot finalen i Europaligaen, be sure about that.