På tide å hente inn den franske midtstopper-krigeren? (foto: united, twitter)

Jadon Sancho viste veien ut av balløya. Nå returner (kanskje) den engelske vingen noen år eldre enn ved avreisen fra Manchester med en markedspris på rundt 1,3 milliarder kroner. Noni Madueke akter å gjøre det samme.

Madueke forlot Tottenham i 2018. Denne sesongen blir den første hele på seniornivå for 18-åringen. Målet er å kopiere Sanchos gjennombrudd hos Dortmund i 2018/19-sesongen.

Les: Sørloth enig med RB Leipzig

-I England er det veldig vanskelig for unge talenter å få plass på førstelaget, spesielt hos de større klubben. Troppene er virkelig store, og det er lite rom for unge spillere. De blir ofte på reservelaget i lengre tid, eller blir leid ut. Det er få muligheter å bryte gjennom, sier Madueke til Voetbal International.

Høres nederlandsk ut, sier du? Stemmer, 18-åringen valgte PSV -og Eredivisie-døra i 2018.

-Det er så mange unge spillere på førstelagene hos PSV og Ajax, skrøt Madueke Daily Mail ett år etter exiten fra England. Ifølge Goal var Chelsea og Celtic linket til høyrevingen, fra Manchester United kom et konkret tilbud.

Les på Engelske klubber: Liverpool-fans! -Det er på tide å bli begeistret

Forholdene under José Mourinho fristet ikke for tenåringen, som hadde sett Jadon Sancho fyke bort fra balløya til en arbeidsdag der den unge aldreren ikke ble holdt mot ham.

Les på Spansk fotball: Det mest usannsylige jubileumet kunne feires på torsdag

Ole Gunnar Solskjær kom dessverre litt for sent til Manchester. Hadde Madueke fått tilbudet fra United i sommeren, etter å ha sett en 18-åring som Mason Greenwood slippe til og etablere seg på Old Trafford, da ville United ha sikret seg en spiller som har mye av potensialet til Jadon Sancho. Foreløpig uten prislappen på 1,3 milliarder kroner…

Når to av Real Madrids -og Barcelonas største talenter denne sommeren har valgt å reise til United for å få de rette mulighetene, da skjønner vi at United med Solskjær ved roret ikke akter å gå glipp av en Sancho eller Madueke.

Les: Er spikret: Tottenham og Real Madrid deler Bale-regningen