Marcus, lukk øynene og kjenn hvor Romelu løper. (foto: united, twitter)

Like som to dråper vann er de ikke. Men duoen på topp hos United har skapt interessante resultater. But you haven´t seen nothing yet.

Selv om Premier League er ligaen med flest internasjonale spillere og managere, blir spillet til flere av klubbene ofte betegnet som litt Old School.

Ole Gunnar Solskjær viser at dette ikke nødvendigvis stemmer.

Er i ferd med å utvikle Uniteds nye superduo. (foto: united, twitter)

Les: Én dårlig og én god nyhet om Nemaja Matic

For de siste ukene har vi vært vitne til at noe spennende har skjedd foran motstandernes mål i Premier League. Det dreier seg om bruken av duo på topp.

Det kanskje mest interessante tilfellet kom forrige helg da Arsenal og Manchester United kjempet om herredømmet foran motstanderens mål på Emirates. Begge startet med to på topp: Mesut Özil og Alexandre Lacazette hos Arsenal, Romelu Lukaku og Marcus Rashford hos United.

Kom, la oss lage noen mål hver. (foto: united, twitter)

Les: Rashford drømmer om å kopiere City-spilleren

Som historien viste, lykkes Arsenal best med denne taktikken, mens Solskjær måtte endre denne formasjonen underveis for å gjenvinne et bedre press på midtbanen. Dette betyr ikke at duoen Lukaku og Rashford ikke fungerte.

Tvert i mot.

York´n Cole.

De to United-spilleren har utviklet et suksessfullt partnerskap etter at Solskjær tok over på Old Trafford. Det begynner faktisk å minne litt om superdoen Dwight Yorke og Andy Cole, som fant hverandre nær sagt i blinde.

Vi aner at Solskjær er i ferd med å bygge opp en ny legendarisk United-duo som sanser hverandres bevegelser foran motstandernes mål.

Vi gleder oss til fortsettelsen.

Les: Harry Kane går mot Klopp i striden om Nations League