Mr. Carrick and Ole. (foto united, twitter)

Han har vært del av Manchester United siden 2006. Først som spiller frem til 2018, så assistenttrener før han avsluttet som caretaker etter at Ole Gunnar Solskjær ble bedt om å forlate managerjobben i 2021. I 2022 var det klart for å stå på egne ben utenfor Old Trafford, en jobb Michael Carrick har gjort på en gnistrende god måte.

Carrick overtok ansvaret som hovedtrener hos Middlesbrough i oktober, under hans ledelse har den stolte klubben dratt inn gjennomsnittlig over to poeng per kamp. Med dette har klubben rykket opp til 3. plass på Championship-tabellen.

LES: Kan ødelegge den store planen til Liverpool

I mars dro Carrick inn ti poeng på fire kamper, inkludert 5-0 seier over Reading og 4-0 mot Preston. Kort sagt Championships beste manager i mars.

-I mine øyne betyr kåringen at laget gjør det godt, og det er det som betyr noe. Vi har tatt noen gode skritt i løpet av de siste fem månedene og vårt mål er å fortsette å forbedre alt hva vi gjør, sier Carrick til klubbens hjemmeside.

(fra google)

LES OGSÅ: Så på Ronny Deila først! Ole Gunnar Solskjær aktuell for toppklubb

Det lukter definitivt retur til øverste divisjon for Carrick, enten med Middlesbrough eller som potensiell hovedtrener for en av Premier League-klubbene. Go Carrick!