Erling Haaland holder dører åpne. (foto: Manchester City)

Engelsk media har meldt Manchester City i vinter jobbet uten hell for å få Erling Haaland til å signere forlengelse og fjerne den brysomme utkjøpsklausulen som aktiveres neste sommer. Hos giganter rundt om i Europa gjøres det klart for denne muligheten der verdens beste spiss igjen blir tilgjengelig.

Barcelona var med i de innledende rundene før overgangen fra Borussia Dortmund, da agent Mino Raiolo og pappa Haaland reiste rundt på signeringstur til de største klubbene for å by frem den norske landslagsspilleren. Barcelona-ledelsen skjønte raskt de ikke kunne konkurrere om betingelser og størrelsen på agenthonorar, Haaland endte hos Manchester City for en historisk debutsesong og the Treble.

LES: Storklubber i Premier League kaster seg rundt for å signere spilleren med langskuddet som lammet hele England

Barcelona jobber fortsatt med tidenes økonomiske ryddejobb og må selge spillere i takt med at klubben sårt trenger sportslig suksess og premieinntekter, men nå lander La Liga-klubben avtale med Nike som vil endre mye.

Footballtransfers kilde beskriver det som «Barcelona is back!».

Ifølge Footballtransfers kilde skal Nikes innsprøyting av cash i klubben gjøre Barcelona attraktiv for Erling Haaland. Den spanske klubben har ifølge kilden blinket ut Haaland til å fylle krateret etter Lionel Messi, der Nike-penger allerede skal øremerkes for å dekke overgangssum og lønn for verdens beste spiss.

F7: Bob Odenkirk er bekreftet til oppfølgeren av kultfavoritten «Nobody»

Barcelona har definitivt meldt seg på.

Alt du trenger å vite: Nederland – Frankrike