Har det artig mens pengene jobber. (foto: reynolds, twitter)

Wrexham kan være på vei til å gjøre sin største signering til nå, med en tidligere Premier League-spiss som ønsker å bli med til tross for en tidligere «feide» med klubben. Siden den oppsiktsvekkende overtakelsen av Wrexham av Hollywood-skuespillerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney, har den walisiske klubben vært på en følelsesmessig berg-og-dal-banereise som foreløpig har landet dem i League 2.

Wrexham på andreplass i ligaen, fem poeng bak ligalederen Stockport og foran tredjeplasserte Barrow på målforskjell.

Les: Drammens Tidene mener Vegard Hansen nærmer seg en ny jobb

Et av høydepunktene i Wrexhams siste suksess var å ta Sheffield United til en FA-cupreprise i januar i år, med en utrolig 3-3 uavgjort. – Den walisiske siden ble bare nektet en plass i neste runde med en utligning i det 95. minutt, og tapte reprisen 3-1 på Bramall Lane.

Et av de viktigste samtalepunktene i de to kampene involverte Blades-spissen Billy Sharp, som ikke var imponert over Wrexhams holdning. Sharp uttalte etter utligningen: «Jeg tror de har vært respektløse med et par ting før kampen, og trodde de allerede var ferdig.»

Han la til: «Jeg er glad vi har slått dem.»

Den engelske spissen fortsatte å lufte frustrasjonene sine: «De trodde vi bare ville velte når de kom tilbake, og jeg tror dommeren hjalp dem også».

Sharp forlot Sheffield United for tredje gang for å bli med LA Galaxy i sommer, og scoret fem flere ganger i MLS enn Lionel Messi, med seks mål på 12 kamper.

Les: Miroslav Klose fikk 24 kamper i første jobb som hovedtrener – nå hentes den tyske verdensmesteren hjem til gamleklubben

Sharp har siden blitt frigitt av den amerikanske klubben, og snakket nylig om muligheten for å bli med Wrexham til tross for hans tidligere kommentarer. «Jeg bærer ikke nag. Hvis det var et av mine bedre alternativer, hvorfor ikke,» sa Sharp i William Hills podcast «No Tippy Tappy Football».

37-åringen er mest kjent for sine målscoringsevner i EFL, så en overgang kan gi mening.