Onana har det fortsatt ikke lett i motlyset på Old Trafford(foto: united, twitter)

Det er ikke uten grunn at Manchester United sin førstekeeper Andre Onana er bekymret for fremtiden på Old Trafford. – Han, manager Erik ten Hag og kaptein Bruno Fernandes har mottatt massiv kritikk etter 3 – 3 kampen mot Galatasaray i Champions League.

To av målene var klarer tabber noe som definitvt ikke styrker André Onana sin posisjon og med det afrikanske mesterskap rett rundt hjørnet er han redd stillingen som førstekeeper ikke er der når han kommer tilbake.

Les: Snakket «trash» om Wrexham! Nå åpner Premier League spiss opp for en sensasjonell signering

Manchester Evening News skriver at keeperen begynner å føle presset.

André Onana føler en bekymring for å delta i Afrikamesterskapet med Kamerun. Årsaken er at 27-åringen er redd for å miste startplassen i Manchester United dersom han deltar i mesterskapet som starter i januar.

Skulle Onana delta i afrikanske mesterskap, kan han være ute i seks kamper og da får Altay Bayındır, som ble rekruttert i fjor sommer, sjansen.

Det er ikke sikkert Onana deltar i mesterskapene. Han har hatt et kjølig forhold til det kamerunske forbundet og ESPN har tidligere uttalt at keeperen egentlig ikke ønsker å være med.

Les: Drammens Tidene mener Vegard Hansen nærmer seg en ny jobb