Vegard Hansen snakker i telefonen. Bilde KIL

Det var nesten utenkelig at Mjøndalen skulle være uten hovedtrener Vegar Hansen. – Han avsluttet sin aktive karriere i klubben hvis du ser bort fra en sesong som spillende trener i havgapet ute ved stord. Etter det i 2006 overtok han jobben som hovedtrener i Mjøndalen, en jobb han hadde frem til i fjor.

Det var sikkert ikke noe sjakktrekk for jo jo klubben som har gått opp og ned mellom Eliteserien og OBOS-Ligaen i en årrekke, nå er det lite som minner om en toppklubb. – Denne sesongen avsluttet drammensklubben på 13.plass i OBOS-Ligaen.

Les: Miroslav Klose fikk 24 kamper i første jobb som hovedtrener – nå hentes den tyske verdensmesteren hjem til gamleklubben

Deretter bar ferden til Kongsvinger, hvor han var ferdig midtveis i oktober. Han fortalte NRK at han verken utelukker realitydeltagelse eller et utenlandseventyr, men nå ser det altså ut til å bli en ny trenerjobb.

Ifølge Drammens Tidende er Arendal fotballklubb i ferd med å ansette Vegar Hansen som ny hovedtrener. Det uten at daglig leder i klubben, Asbjørn Sauesund, har ikke ønsket å kommentere saken. «Jeg verken bekrefter eller benekter dette. Vi søker ny hovedtrener og er i en prosess med det»

Nå virker det å kunne gå mot ny jobb for 54-åringen. Denne gang på nivå tre i Post Nord-ligaen. 

LES; Daily Mail: Blir helt slutt på å signere utenlandske spillere til overpris

Arendal lukter på opprytt til OBOS-Ligaen, de avsluttet 2023 sesongen på 3.plass i avdeling 1.