Noen kjøper seg en ny dress til jul, andre kjøper Man United. (foto: ratcliffe, twitter)

Nå var ikke Sir Alex alene om det i Manchester United som gav skotten adelstittelen, men det var liten tvil om at Ferguson digget sine britiske spillere fra akademiet. Det var aldri tvil om at spillerne fra balløya måtte overbevise manageren hver uke, men over lengre tid hadde Manchester United en stamme med home grown players og de beste britiske spillerne på balløya. Dette er også det en annen sir ser for seg det neste tiåret på Old Trafford.

Ratcliffe er tett på å få på plass de siste detaljene for kjøp av 25 prosent av Man United og overta det sportslige ansvaret for klubben.

LES: Daily Mail: Venter ingen poengstraff på Manchester City denne sesongen

Ifølge Daily Mail planlegger Storbritannias rikeste å endre overgangsstrategien til klubben. Nå skal det være slutt på å betale overpris for utenlandske spillere, noe som har vært en «tradisjon» det siste tiåret. Den engelske avisen hevder Ratcliffe skal bygge spillertroppen rundt engelske/britiske spillere.

Den nye strategien skal bli synlig til sommeren, Daily Mail hevder Ratcliffe og hans folk har blinket ut Ivan Toney og Marc Guehi som mål.

LES OGSÅ: Fosser hundrevis av millioner inn på kontoen til FC København