Drømmen kan bli virkelighet. (foto psg, twitter)

Linken mellom Liverpool og Kylian Mbappé har eksistert i en årrekke. Franskmannen har tidligere uttalt Liverpool er mammas favorittklubb, Jürgen Klopp har aldri lagt skjul på at han digger den franske spilleren og ser på Mbappé som en drømmesignering. Samtidig har Klopp tidligere presisert at det er nettopp det det er for «lille» Liverpool – utenfor rekkevidde. Nå har situasjonen igjen endret seg i Paris, der 24-åringen kan ende opp som free agent (merk: ingenting er free med denne spilleren) og med et Real Madrid som ikke lenger er så hissig på å investere gigantisk i franskmannen.

Med flere av de største europeiske klubbene på UEFAs watch list fo brudd på Financial Fair Play-reglene, står Liverpool plutselig i en posisjon som en av klubbene med spillerom. Lokalavisa Liverpool Echo klarer ikke å slippe dette sceneriet, og beskriver det som at Liverpool – teoretisk sett – kunne bære en signering av Mbappé. Fenway Sports Group har sørget for at lønnsutgiftene til spillerne ligger på mellom 60 og 65 prosent av omsetningen, godt under UEFAS maksgrense på 70 prosent.

LES: Tidligere Real Madrid-spiller dumpes etter tre måneder

Blir Mbappé tilgengelig uten å måtte betale ham ut fra Paris for opp mot 300 millioner euro, står lønnskravet på rundt 800 000 pund i uka i veien. Dette er rundt det dobbelte av hva Mo Salah som best betalte casher inn i uka. Men hva hvis Salah bestemmer seg for Saudi Arabia, Liverpool drar inn på salg og frigjør en solid post i lønnsbudsjettet?.

Lokalavisa Liverpool Echo klarer ikke å slippe drømmen om Kylian Mbappé på Anfield, flere faktorer peker nå i retning av at det faktisk kan bli en realitet, hvis, dersom at.

LES OGSÅ: Daily Mail: Venter ingen poengstraff på Manchester City denne sesongen