Pepe

Portugal er alltid å regne med i internasjonale mesterskap, men Sporten.com sitt ekspertpanel har ikke tro på at de kommer til å gå helt til topps.

Landslagssjef Roberto Martínez får første sjanse til å bevise at vi tar feil på tirsdag. – Portugal møter Tjekkia på Leipzig Stadium kl 2100. – Da kommer vi trolig til å se oldingene Cristiano Ronaldo og Pepe på banen for Portugal.

Les: Tidligere engelsk landslagskaptein: «Latterlig å kalle dette tidenes beste lag»

I to var lagkamerater i Real Madrid mens de begge var på toppen av sin karriere. Cristiano Ronaldo som er 39 år ønsket at 41 Pepe skal bli med til Saudi-Arabia og spille ekstremt godt betalt ørkenfotball.

A Bola skriver at den tidligere Real Madrid-stopperen Pepe som er på utgåend kontrakt med Porto ikke har tenkt til å pensjonere seg enda. For et par uker siden kunne Porto feire etter å ha vunnet finalen i Taça da Liga.

Pepe startet ut i CS Marítimo før han i 2004 ble solgt til Porto. – Etter tre år der ble han solgt til Real Madrid. Pepe har en imponerende karriere, ham ble Europamester med Portugal i 2016. Han har vunnet Champions League og La Liga tre ganger hver med Real Madrid sammen med en haug med cuper.

ENGELSKE KLUBBER: Overgangsbudsjettet til Manchester United er alt annet enn puslete

Pepe har spilt i Porto siden 2018 og han er en del av Portugals tropp til den kommende EM-sluttspillet.