Harry Kane forklarer "ekspertene" fotball.

Selv om det engelske landslaget ble pepet av Wembley etter å ha tapt mot Åge Hareide og Island, prates det på balløya om at dette engelske landslaget er det beste ever. Tidligere landslagskaptein Paul Ince bare ler av påstanden.

-Dette England-laget, de er ikke store spillere. Ja, de er unge og spennende med litt erfaring, men å si at dette er den beste troppen England noen gang har hatt er helt latterlig, varmer Ince opp med ifølge Goal som henviser igjen til Bet365.

LES: Ferdig som Borussia Dortmund-trener

-Jeg tror det er folk som ser på de siste turneringene i troppen som ble slått av Italia og kom til semifinalen i 2018, vi føler at dette sannsynligvis er en veldig god tropp, fortsetter Ince.

Som så trekker frem sammenligningen fra sin egen tid som engelsk landslagsspiller.

«Men du må forstå nivået på spillerne vi spilte mot i ’96 til det nivået som spillerne er nå. Det har endret seg mye. Nivået er ikke så høyt som det var i vår tid. Selv om du ser hos en som Gheorghe Hagi, som spilte for Romania, var det så mange verdensklassespillere, og jeg tror ikke du får det nivået med internasjonale lag nå, kommer det fra Ince.

ENGELSKE KLUBBER: Overgangsbudsjettet til Manchester United er alt annet enn puslete

-Se på Italia med Nicolo Barella, så se tilbake til Paulo Rossi og Marco Tardelli, dette er den typen spillere vi spilte mot i internasjonal fotball. Nivået på internasjonal fotball har for meg sunket, noe som betyr at England har fått en veldig god sjansen. De har et veldig bra lag, men å si at det er tidenes beste lag er helt latterlig, avslutter den den tidligere engelske landslagskapteinen.