Høsten står for tur og det betyr tilbake på skole og jobb og ikke minst mer fotball. Er du en av de som ikke får nok av fotball og trenger påfyll mellom kampene? Her er noen tips til hva du kan gjøre mens du venter på at favorittene dine returnerer til skjermen.


Etter en kort ferie er både spanske La Liga, Premiere League og den tyske Bundesligaen, og Eliteserien tilbake på skjermen. Synes du det blir for lite fotball å følge med på så kan du og vennene dine lage til et «Fantasy-fotball-lag». Både Eliteserien og Premier League har sine egne steder der du kan registrere deg og logge inn. Her får du et budsjett og kan velge de 15 spillerne som du ønsker på drømmelaget ditt. Etter at du har gjort dette velger
du ut 11 spillere som skal være med etter hvert som hver runde spilles i de ulike ligaene. Poengsystemet er hentet fra virkeligheten. Velger du drømmelaget ditt til en runde i Premiere League, vil spillerne dine få poeng etter hvordan de gjør det i de aktuelle rundene.


Spill fotball med venner
Fotball er jo så klart en utesport, så hvorfor ikke få en vennegjeng sammen og lag deres egen turnering. Det er den perfekte måten å komme seg ut, samtidig som du får slå deg løs og være et totalt konkurransemenneske. La det være en ukentlig ting, og inviter de som du setter pris på til å se på. Da får du en moro fotballhøst, bare ikke glem pokalen. Kanskje det til og med blir en årlig ting i vennegjengen.


FIFA-turneringer
Det som ofte går hånd i hånd med å se på fotball, spesielt blant gutta, er det å spille FIFA. Når du spiller FIFA 2020 for eksempel på Playstation eller PC åpner det opp for at du kan delta på en rekke turneringer på nett. Er du veldig i god i disse turneringene vil du kunne få «gode» spillere som du kan bruke på laget ditt som premie. Ikke nok med det, hver uke er de også vanlig å publisere hvem som er på topp ti listene for den uken. Det er en rekke turneringer der ute, avhengig av hvilken enhet du spiller på . Undersøk nøye før du bestemmer deg for hvilken du har lyst til å delta på.


Spill på mobilen
En annen ting du kan gjøre inni mellom kamper er å finne noen engasjerende spill på telefonen slik som Football Manager, der du trener og driver en fotballklubb.  Dette spillet gir deg god innsikt i hvordan du driver en klubb, og til og med Ole Gunnar Solskjær sier at dette spillet hadde stor betydning for valget hans om å bli trener. Har du ikke lyst til å spille noen fotballrelaterte spill, men ønsker spill som er annerledes men strategiske kan du prøve deg på Texas Holde’m eller blackjack. Om du ikke kan reglene kan du lese deg opp på disse inni mellom kampene.

Se gamle kamper
Er du en av de som elsker å se opp igjen gamle kamper. Hvorfor ikke inviter med vennegjengen til en kveld der dere ser høydepunktene til favorittkampene deres opp igjennom tidene?  Da kan dere mimre over alle gode stundene som dere har hatt med fotballen, men også skape noen nye øyeblikk sammen. Tar du i tillegg frem snacks og noe godt å spise så har dere den perfekte kvelden.


Mimre tilbake
Når kampene endelig kommer på skjermen om sommeren kan du mimre tilbake på alt det kjekke som du har fått gjort innimellom. Om det blir for mye fotball(det kan ikke bli for mye av det) er det mange kreative ting som kan gjøres. Sommeren er også til for blant annet grillkvelder, bilturer og bading. Det trenger ikke være fotballen som alltid samler folk, men dette er for mange et naturlig samlingspunkt. Når du først er en fotballtilhenger er det vanskelig å tenke seg å ikke gjøre noe som er fotballrelatert.