Minner litt om en scene fra Titanic!

Det er tre aktuelle klubber for Lionel Messi hvis han gjør alvor av å fortalte Barcelona, noe det absolutt ser ut til at han gjør.

Paris Saint-Germain som alltid er på ballen når store dealer skal gjøres.

Inter Milan som ønsker å parkere Juventus og sørge for å bringe tilbake dueller mellom Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Manchester City, som vil bli større enn storebror Manchester United.

Les: Avviser Manchester United

Flere kilder bekrefter at det er innledet forhandlinger mellom Manchester City og Barcelona hvor også folkene til Lionel Messi er tilstede. Gerard Romero kommer ned en tilleggsinformasjon, nemlig at den 33 år gamle superstjernen har kommet med to krav.

Flere spanske pressefolk melder at Lionel Messi uteble fra dagens fellestrening. – Noe som styrker bekreftelsen fra Barcelona i går, hvor de fortalte at han ønsket seg bort.

Romero hevder Messi krever en toårskontrakt og en garanti om at Pep Guardiola blir værende i klubben etter at hans nåværende kontrakt går ut om ett år.

Les: Bekreftet: Dennis Johnsen klar for Venezia

«Messi informerte oss tirsdag at han ikke ville komme på treningen i dag. Utover det kommer kommunikasjonen til å gå mellom partene, og vi vil ikke uttale oss om hva som blir sagt. Vi legger all vår energi i denne dialogen. Vi ønsker å bygge laget rundt ham», sa Barcelonas sportsdirektør Ramon Planes.

Det er få som tror den nye sportsdirektøren får sin vilje.