Roy Keane, her tilbake i rødt for å spille Liam Miller tribute kamp.

Roy Keane har aldri sprudlet av glede, verken som spiller eller kommentator. «Surpomp» er gjerne et ord vi forbinder med den tidligere United-jernmannen, nå har 50-åringen tydeligvis gått lei av å kritisere gamleklubben.

For det har blitt mye eder og galle fra Keane når han har forklart alt som har gått til helvete hos Manchester United siden han selv var på banen. Ifølge Sky Sports kommer nå en mulighet Keane har ventet på, noe som vil gi returnere til gressmatta som trener.

Les: Celtic digger Old Firm uten Steven Gerrard

Den siste jobben han hadde var som assistent for Nottingham Forest i 2019, før det et opphold som assistent hos Aston Villa i 2014, før det assistent for Republic of Ireland fra 2013-18, før det trener for Ipswich fra 2009 – 11.

Ifølge Sky Sports er Keane i samtaler med klubben han startet trenerkarrieren hos i 2006, Sunderland. League One-klubben dumpet hovedtrener Lee Johnson i slutten av januar, nå er Keane, Neil Warnock, Neil Lennon og Grant McCann på blokka hos Sunderland ifølge Sky Sports.

Sky Sports har snust seg til at tilbudet ikke er gitt til Keane, men samtaler er avtalt. Får Keane jobben, er det alt annet enn nedrykksstrid han kastes inn i. Tredjeplass i League One med mulighet for opprykk står på spill.

Les: Honduras fikk seg en skikkelig «Aspmyra-opplevelse»

Etter å ha brukt de siste sesongene på å gi Ole Gunnar Solskjær pes for jobben han gjorde hos United, gleder vi oss til å få Keane bort fra mikrofonen og selv inn i ringen.