Joachim Löw og Mesut Özil

Først var den tyske landslagssjefen skuffet over sin protesje Mesut Özil sine varierende resultater så var skuffelsen stor da Joachim Löw bestemte seg for å ikke ta med sin favoritt. – Nå kan de to gjenforenes.

Det endte svært dårlig med stor oppvask i media, da Mesut Özil forlot det tyske landslaget i 2018 kom han i tillegg til mye annet med anklager om rasisme mot forbundet.

Det burde gå bra med en gjenforening av gamle venner.

Den tidligere Arsenal-stjernen og landslagssjef Joachim Löw ble skilt fra hverandre, men fire år senere kan det bli aktuelt med et gjensyn, opplyser tyrkiske T24.

Les: Premier League med «nesten rekord» i pengebruk i januar

Joachim Löw har vært ledig på markedet siden landslaget svært skuffende innsats i fjorårets utsatt EM.

Ifølge T24 er den tidligere tyske landslagskapteinen nær ved å ta over som trener for tyrkiske Fenerbahce, hvor Özil har spilt i ett år. I januar forlot midtbanespilleren Premier League-klubben, hvor han slet med spilletid, for tyrkiske Süper Lig.

Fenerbahce som for øyeblikket på femteplass i ligaen har ambisjon om spill i Europa, det er forventet at klubben ikke bare annonserer ny manager snart, men også Diego Costa er forventet inn i løpet av et par dager.