Han til høyre skal ha problemer med å innrømme feil.

Det aller viktigste for Tottenham sin styreleder Daniel Levy i høst var å få manager Antonio Conte til å forlenge kontrakten som går ut til sommeren. – Før VM tilbød de den italienske manageren mer penger enn noen andre managere i Premier League, men nei Conte ville vente.

Nå er det ingen, inkludert Daniel Levy som vil sette penger på at Antonio Conte leder Spurs neste sesong, til tross for at det som fikk han til å vente, muligheten for å overta Juventus, nå er av bordet. – Sky Sports melder at Thomas Frank er høyt på Tottenhams liste over mulige erstattere for Antonio Conte. Det samme er Mauricio Pochettino, som flere spillere skal ha tilbake.

Les: Pogba i trøbbel etter bare to kamper!

Tottenham er ute av Champions League og kjemper nå for å beholde fjerdeplassen i Premier League.

Sammen med Brentfords suksessrike manager Thomas Frank, nevnes Thomas Tuchel, Luis Enrique, Marco Silva og Roberto De Zerbi.

Mauricio Pochettino skal ha vært nær Chelsea for kort tid siden, men fordi er det svært dyrt å sparke Graham Potter (omtrent en halv milliard), at gamleklubben Tottenham var i spiss, sammen med at ting faktisk peker oppover for tidenes kjøpeklubb er alle grunner for at det ble trukket i håndbrekket.

Det var mange som reagerte svært negativt da Tottenham høsten 2019 valgte å sparke Mauricio Pochettino etter en dårlig periode, glemt var hans innsats som ledet brakte dem til Champions League finalen samme vår. Argentineren som fra 2014 bygde opp Tottenham til å ha en leken tilnærming til fotball, som spillerne savner har vært ledig siden i sommer da han fikk sparken i Paris Saint-Germain.

MISFORNØYD: Tottenham-stjerne langer ut mot Conte etter CL-exit!

Daniel Levy skal angivelig ‘være pragmatisk’ i trenerjakten, noe som kan tale til Pochettinos favør.

Thomas Frank har vært Brentford-manager siden 2018 og forlenget nylig til 2027.