Rød ekstase! (foto: liverpool, twitter)

I går kunne vi bringe nyheten ut til det norske folk at Liverpool hadde satt en prislapp på Diogo Jota og i dag har vi snappet opp nyheten om at Newcastle er villige til å betale det som trengs.

Jota som har slitt med skader er tilbake og i stadig stigende form, akkurat som Liverpool som synes å ha lagt problemene fra første halvdel av sesongen bak seg. – Akkurat nå er det bare Manchester City som samler poeng i samme tempo som Liverpool i Premier League.

Les: Sky Sports: Pragmatiske Daniel Levy lurer på Thomas Frank samtidig som spillerne vil ha Mauricio Pochettino

Diogo Jota kom til Liverpool fra Wolverhampton sommeren 2020 og sist sommer ble de enige om å forlenge avtalen til 2027. Newcastle er ikke den ideelle kjøperen for Liverpool de vet godt Jota er en spiller som vil løfte ethvert lag, dumt da å løfte en konkurrent til topp fire plassering og Champions League kvalifisering.

Prisen er omtrent 700 millioner kroner noe som Newcastle skal være villig til å betale, selv om klubben først og frem er ute etter en venstreback og sentral midtbanespiller.

Les på Radiosporten: Lønnskongen Hazard gjør som Bale

Det har bare blitt 14 kamper denne sesongen, sist sesong var han en fast del av Jürgen Klopps lag. Han scoret 21 ganger på 55 kamper, og i sin første sesong fant han nettet 13 ganger på 30 kamper.

Angriperen spilte en avgjørende rolle i å hjelpe Jurgen Klopps lag med å vinne både FA-cupen og Carabao-cupen forrige sesong. De gikk glipp av Premier League-tittelen med bare ett poeng.