Har vondt. (foto: spurs, twitter)

Tottenham Hotspur røk ut av UEFA Champions League onsdag kveld etter uavgjort mot AC Milan i London.

De italienske gigantene vant den første kampen 1-0, og de er nå videre til kvartfinalen.

Tottenham-spissen Richarlison er misfornøyd og langer ut mot manager Antonio Conte etter tapet.

Brasilianeren var på benken i kampen og kom inn i de siste 20 minuttene, men han klarte ikke å markere seg og skape noen store sjanser.

25-åringen innrømmet at det har vært en skuffende sesong. I et intervju med ESPN Brazil avslørte spissen at han ikke forsto Antonio Contes beslutning om å bruke ham som innbytter.

NY SKANDALE: Manchester City-stjerne blottet seg på utested

Han stilte også spørsmål ved Cristian Stellinis beslutning om å sette ham på benken mot Wolverhampton.

«Det var det jeg ikke forsto heller. Det gikk bra, i en god periode, to seire mot West Ham og Chelsea.

Plutselig satte han (Cristian Stellini) meg på benken, mot Wolverhampton ble jeg satt inn de siste fem minuttene. Jeg spurte hvorfor? De sa ingenting.

Richarlison er svært misfornøyd med Conte og lite spilletid (foto: tottenham, twitter)

«Og i går ba de meg om å ta en test på treningssenteret, at hvis jeg var ok ville jeg være klar til kampen, men de satte meg på benken. Dette er ting det ikke er mulig å forstå.

SISTE: Klopp vil ha verdens dyreste forsvarspiller!

«La oss se hva han (Conte) vil si i morgen, men det er ingen idioter her heller, jeg er en profesjonell, jeg jobber hver dag og jeg vil spille. Det er fortsatt tid igjen.»

«Denne sesongen, unnskyld ordet, det har vært dritt, for jeg får ikke minutter, jeg led litt av skaden. Men når jeg går inn på banen, gir jeg livet mitt. Jeg synes jeg burde ha spilt mer, men jeg gråter ikke over det.»

Den tidligere Everton-spissen er tydelig opprørt over mangelen på spilletid, og kjenner vi Antonio Conte rett vil det neppe hjelpe og klage i media.