Kan snu alt med seier mot Liverpool. (foto: united, twitter)

Ikke lenge etter at Erik ten Hag tok sine første skritt på Old Trafford var flere tidligere -eller nåværende Ajax-spillere linket til United. Lisandro Martinez, Frenkie de Jong og Antony var spillerne som fra start sto høyt på ønskelista til den ny manageren. Den ene er på plass, den andre nekter å spille europaliga-kamper, den tredje tviholder Ajax på.

Antony har utviklet seg ekstremt under Erik ten Hag hos Ajax, nå skulle brasilianeren ta de neste stegene og representere ten Hag-fotball på Old Trafford. Problemet var at Ajax allerede har solgt nøkkelspillere til Bayern München, Dortmund og Martinez til United, der erstatteren til ten Hag hos Eredivisie-klubben, Alfred Schreuder, hadde bedt klubbledelsen sette på bremsen.

LES: Cristiano Ronaldo avhørt av politiet

Ajax-boss Edwin van der Sar puttet derfor sitt tette forhold til Man Utd til side, og skrudde opp prisen på Antony for å holde Premier League-giganten på avstand.

Avstanden mellom hva United var villig til å betale og hva Ajax krevde for å gå bort fra planen om å beholde 22-åringen, gjorde at Manchester United-ledelsen trakk seg tilbake og søkte andre alternativer.

Etter null scoringer på de to første Premier League-kampene (Brighton-selvmålet teller ikke) har Erik ten Hag tydeligvis lagt vekt på at han MÅ ha Antony i sommer. For ifølge Sky Sports har Manchester United igjen vendt blikket mot den brasilianske vingen og skal sende et bud til Ajax denne uken.

LES: 6. signering elegant på plass for West Ham

Den nederlanske klubben har signalisert at de forventer rundt 800 millioner kroner for å ombestemme seg, når United nå returnerer til Antony etter å ha kavet ute på overgangsmarkedet, tviler vi på at det er for å teste Ajax. Dette blir et bud som åpner døra til forhandlingsrommet – hvor det ender med signatur.

Nå er det slutt på vinglingen.