Vet å sette pris på godt fotballhåndtverk, uavhengig av tabellplassering.. (city, twitter)

Svulstig overskrift, men når det kommer til Harry Kane eller Jack Grealish er det ikke til å unngå at merkelappen blir historisk.

Jack Grealish. Villa-spilleren var på banen i 137 minutter gjennom EM-turneringen, likevel var han en av dem mest omtalte spillerne hos De Tre Løvene. Grealish har en skikkelig X-faktor som gjorde noe det umulige kunststykket å få en samlet støtte fra de engelske supporterne på Wembley (kanskje fordi Aston Villa ikke skaper så mye ondt fotballblod i Premier League..?).

Les: Vålerenga sender keeper Kristoffer Klaesson helt til toppen av fotballverden

Gamechanger Grealish. 25-åringen viste under EM at han kan komme inn på slutten av en kamp og endre kampbildet til seier – uten å break a sweat. Hos Aston Villa har han vært det offensive navet.

Pep Guardiola og City har lenge vært linket til Grealish-overgang, nå hevder Sky Sports at det går fra ord til handling: Bud på 100 millioner pund er sendt fra den lyseblå delen av Manchester på fredag.

Ifølge Sky Sports forventes det at Aston Villa aksepterer budet.

Les på Engelske klubber: Di´Shon Bernard skal med videre hos Manchester United

Rekorden på balløya er fra 2016. Manchester United skjønte at de måtte hente Pogba tilbake til Old Trafford, og overførte 86 millioner pund til Torino.

Tidligere i sommer hevdet Sky Sports at City sendte et 100-millioners punds bud til Tottenham på Harry Kane, men her ble det: F… o..!

Jack Grealish ser dermed ut å til å bli spilleren som hever taket på overgangsmarked i England. Vi vet det er sykt mye penger, likevel, når milliarden først skal passeres er Jack Grealish en verdig kandidat.

Les: Ronny Deila fortsetter stormløpet mot toppen av tabellen