Erstatte denne karen? ikke langt unna umulig...

En håndfull Ajax-spillere blir ikke overraskende sterkt linket Manchester United etter at Erik ten Hag tok over tøylene, på Elland Park er det samme mønster. Jesse Marsch har hentet to spillere fra RB Salzburg der han hadde suksess, nå har amerikaneren også siktet seg inn på en spiller fra det lite minneverdige oppholdet hos RB leipzig.

Marsch fikk ikke mange månedene i regissørstolen før han ble erstattet av Dominico Tedesco i desember, men en amerikansk landslagsspiller rakk å gjøre inntrykk. Tyler Adams ble hentet til Leipzig fra New York RB i 2019, forrige sesong var den defensive midtbanespilleren på banen i 35 kamper.

LES: Goal: David Luiz på vei tilbake

Ifølge Sky Sports Germany nærmer Leeds og Bundesliga-klubben seg enighet om overgangsssummen. Leeds skal være enig med Adams om de personlige betingelsene, nå kan 23-åringen om noen strakser ringe hjem til familien og fortelle han er Premier League-spiller.

For Adams er det ikke en hvilken som helst rolle han skal ta over i verdens tøffeste klubb. Med supporterfavoritten Kalvin Phillip på vei til Manchester City, har 23-åring, til det Sky Sports hevder blir på rundt 15 millioner euro, en massiv oppgave foran seg.

FÅ MED DEG DRAMATIKKEN FRA FORMEL 1 RACET I ENGLAND:

LES: Manchester United tilbyr en halv million mer i uka enn Tottenham

OPPDATERT: Der kom bekreftelsen på Phillips